Estrenem pàgina web!

2018-10-01

A la nostra Clínica Veterinària Borrell de Barcelona estem d'estrena. Et presentem la nostra nova web, un nou espai digital on t'informem de tots els serveis i campanyes que oferim, on us mostrem les nostres instal·lacions i on podràs conèixer de prop a les persones que formem aquest equip. Un nou mitjà de comunicació per a donar-vos la millor atenció i cures.

Fa més de 15 anys que ens dediquem a aquesta meravellosa professió en la qual podem ajudar i cuidar els animals de companyia dia rere dia. En aquesta web volem transmetre aquesta vocació i la nostra forma d'atendre a les mascotes amb la major cura possible.

A la nostra web podràs trobar tota la informació que cerques de manera fàcil i intuïtiva. Amb un aspecte modern i actual, trobaràs seccions per conèixer al nostre equip professional, les nostres modernes instal·lacions i els detalls de l'àmplia oferta de serveis que t'oferim per tenir cura de la salut i benestar de la teva mascota.

T'informarem de les nostres campanyes i de les nostres novetats perquè puguis beneficiar-te de descomptes i promocions amb les que podràs cuidar més i millor a la teva mascota. A més, al nostre blog publicarem periòdicament informació, recomanacions i consells que et seran útils per a la cura de la seva salut.

Et convidem a navegar per la web i seguir el nostre blog per no perdre't res i conèixe'ns millor. Nosaltres us informarem també mitjançant les nostres campanyes i amb una atenció personalitzada al nostre centre veterinari de l'Eixample de Barcelona. Us hi esperem!VINE A VEURE'NS
O truca'ns al telèfon 931 882 679
T'HI ESPEREM!