Atencions bàsiques per al pelatge de la teva mascota

2018-12-11

Mantenir una adequada cura del pèl i la pell de les nostres mascotes és fonamental per al seu benestar i qualitat de vida. Si volem que la nostra mascota gaudeixi d'un pèl sa, net i en bones condicions, és important que llegeixis aquestes recomanacions senzilles de dur a terme que et donem a Clínica Veterinària Borrell de Barcelona.

Raspalla al teu gos cada dia

Et recomanem que raspallis al teu gos com a mínim un cop al dia, per tal d'eliminar la brutícia externa i mantenir-lo lliure de nusos. Has de pensar que un cop el pèl estigui brut o bé se li hagin fet nusos, tot et serà molt més difícil i, probablement, haurem de tallar el pèl sense necessitat.

Quan ho he de fer?

Sempre que puguis abans i després que hagi fet exercici, bé sigui en un passeig pel camp o en un parc de la ciutat, bàsicament perquè és el moment que més probabilitat té perquè se li facin alguns nusos.

Els nusos són zones molt propenses a acumular brutícia i humitat. Això pot provocar greus dermatitis i esdevenir un possible focus de paràsits. A més, si no s'atenen i els nusos es fan grans, poden acabar produint al nostre gos estrebades i per tant dolor.


Una bona higiene de les nostres mascotes no només les protegirà a elles, també als membres de la família. 


Molta atenció a les oïdes

Independentment del que pensem, el pèl que s'acumula a l'interior de les orelles de moltes mascotes respon a una defensa natural contra cossos estranys, tot i que per aquest motiu poden arribar a acumular més cerumen (cera) i això provocarà que es puguin embrutar més freqüentment. Per aquesta raó, si volem evitar problemes com una otitis hem de tenir el bon hàbit de revisar i netejar com a mínim un cop a la setmana les oïdes de la nostra mascota.

Visites periòdiques a la perruqueria canina i felina de Barcelona


Mantenir una adequada cura del pèl i la pell de les nostres mascotes és fonamental per al seu benestar i qualitat de vida. Des d'un raspallat regular, passant per les desparasitacions freqüents contra els paràsits externs, fins als banys amb productes cosmètics adaptats a les seves necessitats. Aquestes cures permeten que els nostres animals de companyia visquin molt més sanes i convisquin amb nosaltres amb més tranquil·litat. 

Primer és la salut i després és l'estètica, encara que tots dos no han d'estar renyits si aquestes cures les deixem en mans de veritables professionals. Amb els serveis d'estètica i perruqueria canina i felina de  la nostra clínica veterinària de l'Eixample de Barcelona, les vostres mascotes estaran ateses, cuidades i molt guapes.


VINE A VEURE'NS 

O truca'ns al telèfon 931 882 679